Weboldal készítés, honlapkészítés

Egyéni és vállalati honlapkészítés: weboldal tervezés gyorsan, hatékonyan, kedvező áron

A XXI. század a kényelem kora! Manapság az emberek az otthonaikból folyatják teendőik nagy részét, legyen szó a vonat menetrendjének megtekintéséről, napi hírek elolvasásáról, egy banki átutalásról vagy éppen vásárlásról egy webáruházban. Ha egy átlagember egy bizonyos termékre, vagy szolgáltatásra kíváncsi, először nagy valószínűséggel az interneten kezdi majd a keresést. Ön is épp ezt teszi most! Ennek következtében napjainkban jóformán nélkülözhetetlen, hogy egy cég ill. vállalkozás ne jelenjen meg az interneten.

Az internetes megjelenés a legjobb hirdetés manapság. Weboldala azokat a látogatókat célozza meg szolgáltatásaival/termékeivel, akik érdeklődnek azok iránt. Ezáltal cégünk legfőbb jelentőségű tevékenysége a honlapkészítés.

A weboldal készítés során igyekszünk mindenben a segítségére lenni. Szükség esetén elintézzük Ön helyett a domain regisztrálással és a tárhely szolgáltatással járó papírmunkát és teendőket, segítünk beállítani e-mail fiókjait. Arra törekszünk, hogy Önnek a legkevesebb tennivalóval járjon weboldala elkészítése.

Keresőbarát weboldalt készítünk: a webes szabványokat nem hagyjuk figyelmen kívül, így bárhonnan, böngészőfüggetlenül elérhető lesz weboldala, akár mobiltelefonról is.

Weboldal készítés - Design, arculat kialakítás

Az ügyfelünk igényei, elképzelései alapján elkészítjük honlapjának grafikai vázlatát, valamint weboldalának funkcionális leírását. A közösen kialakított végleges kinézet után a böngészők számára is értelmezhető html formára alakítjuk, majd beépítjük weboldalát az általunk használt keretrendszerbe. Természetesen megtartjuk az átlátható szerkezetet, az ergonómikus megjelenést.

Weboldal készítés - Keretrendszer, tartalomkezelés

A keretrendszer előnye, hogy bármikor újabb igénye merül fel, könnyen bővíthetjük weboldalát új funkciókkal.

Ellátjuk honlapját tartalomkezelő rendszerrel, így a jövőben is lehetősége van az oldal tartalmát — szaktudás vagy programozó nélkül — módosítani, egy olyasforma felületen, mint a közismert "Word" szövegszerkesztő.

Statikus oldalak

Spóroljon a fejlesztési költségeken! Ha úgy véli weboldalának tartalmát nem, vagy csak nagyon ritkán kell majd módosítania, akkor érdemes ezt az opciót választania. Ebben az esetben a honlap nem rendelkezik tartalomkezelő rendszerrel, vagyis csak szakember segítségével tudja tartalmát módosítani. Nagy előnye azonban, hogy költségeit ezáltal nagymértékben csökkentheti.

Weboldal készítés - Tartalomfeltöltés, képek optimalizálása

A megtervezett weboldalát el kell látni kezdő tartalommal, valamint ahhoz, hogy az oldala gyorsan betöltődjön optimalizálni kell a képek minőségét és méretét. Ezeket díjmentesen átvállaljuk, bizonyos oldalszámon belül, a projekt méretétől függően.

Weboldal készítés - Tesztelés

A weboldal készítés végső lépése a tesztelés. Itt már a honlapja végleges formát öltött, felkerült állandó tárhelyére. Ügyfelünkkel együtt közösen teszteljük az oldalt, hogy minden funkció a kívánt módon működjön.

Ha a jövőben olyan hibát fedez fel oldalában, ami a fejlesztés során keletkezett, ingyenesen javítjuk azt, mivel az általunk megírt oldalakra élettartam garanciát vállalunk. A garancia természetesen addig él, míg harmadik fél nem módosít a kódban!

Kérje ingyenes ajánlatunkat minden kötelezettség nélkül!

Gordex háttérkép

Töltsd le most!

Most ezen dolgozunk:

Patkócs Csárda (update)

új arculatterv

legutóbbi munkánk: Patkócs Csárda (update)

Céginformáció:

Cégnév:
Gordex Bt.
Adószám:
21224719-2-10
E-mail:
info@gordex.hu
Telefon:
+36 30 963 6811