Webáruház készítés

Professzionális webshop: internetes értékesítés gyorsan és egyszerűen, Önnek

Ahogyan azt a weboldal készítésnél említettük, a kényelem nagyon fontos szerepet játszik életünkben. Senki sem szeret a boltokban tolakodni egy-egy termék megvételekor, vagy átutazni a városon és a dugóban állni, hogy megvegyen egy ajándékot. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb módja, az internetes vásárlás, melyhez a kedvenc székünkből sem kell felállnunk.

Mi olyan webáruházat készítünk Önnek, amivel jelenlegi ügyfelei is kényelmesebben vásárolhatnak, de új vevőkre is szert tehet. Tehát egyszerűen növelheti bevételét, ha az interneten is árulja termékeit vagy szolgáltatásait!

Webáruház készítés - Megjelenés

Az általunk megvalósított webáruházak egyedi arculattal rendelkeznek. Az Ön igényeinek, elképzeléseinek megfelelően tervezzük meg a megjelenést. Az arculat kialakítása során betekintést nyújtunk a különböző aloldalak terveibe, hogy Ön ne csak az átvételkor szemlélhesse meg webáruháza egyes részeit. Ezáltal a tervezési folyamatok során is folyamatosan követheti, alakíthatja a végső kinézetet.

Webáruház készítés - Ergonómia, kezelhetőség

Munkánk során figyelünk, hogy webáruházaink egyszerűen kezelhetőek legyenek. A vásárlóknak nem kell vesződni egy túlzsúfolt oldalon azzal, hogy megtalálják az információkat az adott termékről. Egyszerűen és rendezetten böngészhetnek a termékek között, vagy vásárolhatják meg azokat. A webáruház folyamatos tájékoztatást ad, ha valamikor esetleg a vevő hibázna a rendelés során.

Webáruház készítés - Tartalom módosítása

Olyan felületet biztosítunk, melyen egyszerűen és kényelmesen vihet fel, módosíthat vagy törölhet termékeket webáruházából. Önnek csak azzal kell törődni, hogy az adott árucikkről megfelelő mennyiségű információt vigyen fel. Sokszor ennek hiányában hiúsul meg egy vásárlás. Egyedi igényeinek megfelelően, egy terméknél lehet akár többféle leírás, képgaléria vagy bemutató videó is.

Webáruház készítés - Vevők, rendelések nyilvántartás

Az oldalba belépve Ön gond nélkül követheti nyomon rendeléseit! Néhány kattintással visszaigazolhatja, archiválhatja vagy törölheti a rendeléseket. Nem kell az ezekkel járó levelekkel sem bajlódnia, a webáruház mindent elintéz Ön helyett.

Ugyanilyen komfortos módon tekintheti meg vevőkörét. Bejelentkezés után lekérheti ügyfelei adatait, rendeléseit.

Webáruház készítés - Hírlevél

Legjobb módja az ügyfelek megtartásának vagy új vásárló szerzésének az akciók. Ezekről az engedményekről azonban a vevőket is tájékoztatni kell! Legjobb, legkényelmesebb módja a heti, havi rendszerességgel küldött hírlevél. Önnek nem kell mást tennie, mint egy levelet megírnia, a többit elintézi az áruház.

Ha elnyertük tetszését, lépjen velünk kapcsolatba vagy kérje ingyenes ajánlatunkat !

Gordex háttérkép

Töltsd le most!

Most ezen dolgozunk:

Patkócs Csárda (update)

új arculatterv

legutóbbi munkánk: Patkócs Csárda (update)

Céginformáció:

Cégnév:
Gordex Bt.
Adószám:
21224719-2-10
E-mail:
info@gordex.hu
Telefon:
+36 30 963 6811